Novi Sad
22.11.2012.
18:14
Predsednik Vlade Vojvodine Bojan Pajtić izjavio je danas da će pokrajina tražiti ocenu ustavnosti Zakona o budžetu Srbije za iduću godinu, ukoliko ne budu usvojeni amandmani pokrajinske skupštine na taj zakonski predlog.
  • 23.11.2012 10:19
    Већ ти је УС укинуо насилно донете одредбе, онда ти није ваљао а сада ти ваља, вама човек не може да угоди.
  • markoni

    23.11.2012 08:38
    Aca - Borba za vlast
    Aco, ko je govorio tebi ili građanima Pirota? Zna se vrlo dobro kome sam ja govorio!
  • Anonimni Pera

    23.11.2012 07:43
    PRIZNANJE KOSOVA
    Skupština Vojvodine po hitnom postupku treba da stavi na glasanje PRIZNAVANJE REPUBLIKE KOSOVO. To možda neće proći, ali će se dogoditi...
  • lalailala

    23.11.2012 07:32
    a sad adio
    Dosta smo bili krava muzara!!!!Menjajte Ustav i onda adio Beogradskom pasaluku....
  • Aca

    23.11.2012 00:53
    Borba za vlast
    Markoni@ Nikoga mi necemo oterati,ne pricaj to u mnozini jer se i ja u Pirotu osecam prozvano,jer sam patriota i domoljub,bez obzira kakva je situacija,ja svoju zemlju volim,ali ne volim njen korupirani sistem! Drugo,gde su pare moji zmeljaci?Pitajte Agrobanku i KAsu naravno i sudske vestake! Znate kako ce propasti Srbija,ne zato sto ovde neko nekoga pljacka,vec sto svi pljackamo i gledamo kako to rade..pa i u Vojvodini! Srbija ce propasti,ko sto je i propala u srednjem veku,borbom za valast i korupcijom viskoih vlastodrzaca(sad politicara) Mislite da ce Vojvodina negde da ide,pa valjda se i ja tu nesto pitam,posto je moj predak takodje za tu Vojvodinu krvario! Ja razumem ovo socijalno beznadje,korupcija,tera ljude da se dele i svadjaju,jer jedan misli,da ovaj drugi ima vise od nejga,i obrnuto! Sta mi treba da kazemo dole pokraj Stare Planine!? Nas su oljackali nasi sugradjani,tu setaju se po Novom Sadu,i po Pirotu,a mi upirem prst U Beograd,tacno da su sve to radili sa blagoslovom iz Beograda,ali tacno je da nijedna loklna institucija niti jedan oragan vlasti nije nista ucinio,bilo policiski ili inspekciski! I Vi upitere u Beograd...NE..ja prvo upirem Pirot...i u njegove privredne kriminalce,pa tek u Beograd!!! Moramo biti slozni,i moramo da se borimo protiv korupcije,jer verujmi,od ovog naroda nece ostati nista,osim nekog kamena,ni jedno jedino SLOVO od SRBIJE
  • Za Srbiju!

    22.11.2012 23:07
    GAY LOBI!
    Ni prethodnih godina Vojvodina nije dobijala svih 7 % pa se Pajtic nije bunio. Pre promene vlasti zaposlili su veliki broj ljudi i skidali lovu sa racuna kako bi se urusio komunalni sistem i nova vlast imala problema i na konto toga sada grade demagogiju.
  • AleksandarVojvodjanin

    22.11.2012 21:06
    Pitanje!
    Pravo pitanje za čelnike pokrajinske administracije je,
    Zašto su se tek sad dosetili da u potpunosti poštuju Ustav?
    Da nisu stigle neke koverte iz BGD u kojima im je zaprećeno da će biti procesuirani ako ne postupe po naredjenjima i nalozima?
    Čega su se toliko uplašili,pa brže bolje ukinuli isplate za decu,što je najtužnije od svega,pa do smanjenja plata zaposlenima u pok.organima tako da se pojedincima,ženama koje rade,one su flagrantan primer,sveli platu na ponižavajućih sedamnaest hiljada dinara,koji su ispod zakonskog minimalca od dvadesetdvehiljade!!!?
    U sveopštem haosu koji je nastao,najdeblji kraj su opet izvukli oni koji su u senci velikih gazda,savetnika i pomoćnika,reklo bi se moćnika,koji opet nisu propustili priliku da sebi podignu plate,pod tako već izlizanom receptu-sistematizaciji i unutrašnjoj organizaciji!!!
  • Titel

    22.11.2012 20:45
    ubi nas ljubav zaštitnika Srbije
    Gledao sam prenos iz parlamenta do početka pauze.
    Većina poslanika je bila van sale – njima se gadi slušati bilo što pozitivno o Vojvodini.
    Otužno mi je bilo slušati stereotipe i bezidejnost DSS , SNS , NS , JS , SPS - svi su oni protiv Vojvodine – ALI ONI IMAJU SIGURNE PLATE – nekima ni deca nisu u Srbiji ( DSS ).
    Zaštiti nas Bože ovakvih poslanika.
    Ubiće nas njihova ljubav prema Srbiji.
  • markoni

    22.11.2012 20:14
    smanjenje
    Onda kad i Vojvodina ode JER STE NAS VI NATERALI DA ODEMO onda će opet biti krivi Amerika, Engleska, CIA, Vatikan, masoni, iluminati, HAARP itd.

    Narod koji ne uči na svojim greškama - uvek iznova strada; ja bih dodao: država koja ne uči na svojim greškama - sve je manja!
  • liman 4

    22.11.2012 19:43
    a sto...
    vec godinama je ovako...
    a sad su se setili,da malo dodaju benzina na vatru
    sto niste trazili od svojih dok ste imali apsolutnu vlast?
    boli vas za Vojvodinu
  • I

    22.11.2012 19:23
    Onda
    Ponovo vecito pitanje: Zasto su svi pobegli od srbije? Pa vidi se, ko god da je na vlasti, da oni ne znaju drugacije.....
  • 22.11.2012 19:15
    Svi ste za sud i to specijalni.
  • Gruban Malic

    22.11.2012 18:41
    Rekoh ja vec jedared, postuju oni ustav samo kad njima odgovara! A sto se tice "postupka pred domacim pravosudjem" sumnjam da ce biti u korist Vojvodine! Ovi su se namerili da ne ostane ni V od Vojvodine! E pa nece moci!!!
  • Legalista

    22.11.2012 18:35
    Ako ima pravde
    "Ja ću njih dobiti na Ustavnom, a oni mene na običnom sudu, ako onaj Aca stvarno počne da njuška po BBB*"

    *) ponešto moram i u šiframa da kažem, da se ono njuškalo ne doseti

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna